Assortiment kleine taartjes

Bij de bereiding van onze ontbijtkoeken maken we in ons basisrecept steeds gebruik van echte boter. Wat natuurlijk de smaak ten goede komt. Zo ontstaat een bladerdeeg van afwisselend flinterdunne deeglaagjes en echte boter. De meeste worden afgewerkt met neutrale confituur ,de klassieke banketbakkerscrème en gedecoreerd met een witte suikerglazuur.
excellence gebak

Excellence

Amandel melkchocolade mousse, biscuit vanille en krokantebodem.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Tarte d'or

Melk en fondantchocolade mousse, chocolade biscuit en ganache.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
tarte do'r

Creme brulée

Lichte vanillecrème met gekarameliseerde suiker.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Framboise

Frambozen mousse, biscuit.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/croissant.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/chocoladepotje.jpg

Chocolade potje

Lichte chocolade mousse , chocolade schilfers.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 

Javanais

INGREDIËNTEN

Klassiek javanaisbeslag met mokka boterroom en ganache.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 
javanais
profiterol

Profiterol

Soezenbeslag, Engelse room, donkere ganache ,amandelschilfers.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 

Merveillieux

Eiwitschuimpje met slagroom, chocolade schilfers en fruit.

Verkrijgbaar: Zondag en andere dagen op bestelling.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/achtje.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2018/09/cremekoek.png

Fruit croute

Zanddeegbodempje met Engelse room versierd met vers fruit.

Verkrijgbaar:   Zondag en andere dagen op bestelling.

Allergenen : 

Aardbeien croute

Zanddeegbodempje met Engelse room en aardbeien.

Verkrijgbaar: Tijdens het seizoen op zaterdag en zondag. Andere dagen enkel op bestelling indien aanwezig op de webshop.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/aardbeientaartje-1.jpg
Frambozencroutje

frambozen croute

Zanddeegbodempje met Engelse room en aardbeien.

Verkrijgbaar: Tijdens het seizoen op zaterdag en zondag. Andere dagen op bestelling.

Allergenen : 

Eclairs

Soezenbeslag en crème patissière, afgestreken met chocolade fondantsuiker.

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/eclair.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/carre-confituur.png

carre-confituur

Bladerdeeg, abricozenconfituur.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Frangipanne

Bladerdeeg, amandelbeslag.

Verkrijgbaar: dagelijks

.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/frangipanne.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/rijsttaart.png

Rijsttaartje

Bladerdeeg, rijstvulling.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Appeltaartje

Bladerdeeg, banketbakkersroom en gezoete appeltjes.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/aardbeientaartje-1.jpg

Berlijnsebol - boul

Berlijnse bol, crème patissière .

Verkrijgbaar: dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/boul.png
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/citroentaartjes.jpg

Citroentaartje

Zanddeeg, citroen crème, eiwitschuim.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Montblanc

Amandelbeslag, mokka en vanille boterroom, krokant koekje,overtrokken met melk chocolade.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/montblanc.jpg
specoloostaartje

Speculoos

Speculoos mousse, chocolade biscuit, melk chocolademousse.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Manzana

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, afgestreken met chocolade fondantsuiker.

Verkrijgbaar: zaterdag en zondag.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/aardbeientaartje-1.jpg
Frambozencroutje

carameltaartje

Zanddeegbodem, caramelcrème .

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 

Aardbeien croute

Gerezen bladerdeeg, crème patissière, afgestreken met chocolade fondantsuiker.

Verkrijgbaar: zaterdag en zondag.

Allergenen : 
https://www.excellence.be/wp-content/uploads/2019/09/aardbeientaartje-1.jpg
Frambozencroutje

frambozen croute

Gerezen bladerdeeg, afgestreken met suikersiroop, en voorzien van fondantsuiker.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen : 
Frambozencroutje

frambozen croute

Gerezen bladerdeeg, afgestreken met suikersiroop, en voorzien van fondantsuiker.

Verkrijgbaar: Dagelijks.

Allergenen :